The Dog House recenzje prawdziwych graczy

Kelly Flexx profile picture
Kelly Flexx  2023-01-16

Twitter  LinkedIn  Telegram

Witam wszystkich! Na popularne zapotrzebowanie postanowiłem zebrać recenzje od prawdziwych ludzi na temat automatu The Dog House. Musiałem szukać recenzji w komentarzach na YouTube, Twitterze i innych zweryfikowanych stronach. Wszystkie recenzje są autentyczne i pozostawione przez prawdziwych ludzi, jak wskazują ich zweryfikowane konta. Osobiście zgadzam się z większością recenzji, chociaż są takie, które nie są obiektywną oceną The Dog House.

1. $ 250 w ciągu kilku godzin jest prawdziwe z The Dog House

TiredMangust 13.08.2022  

Zauważyłem automat Dog House Megaways dawno temu, ale nie odważyłem się go zagrać, ponieważ były inne automaty, które lubiłem. W końcu postanowiłem zagrać i jak się cieszę, że to zrobiłem! W ciągu zaledwie kilku godzin udało mi się wygrać 250 $bez większego wysiłku. Nigdy wcześniej nie widziałem automatu z tak wysokim procentem wygranych. Jestem zadowolony!

 

2. Najbardziej dochodowy automat w moim życiu

SilverBoy 27.10.2022 

Od dawna staram się znaleźć automat, który przyniesie zysk. The Dog House okazał się dokładnie potrzebnym automatem. Ogromna ilość bonusów, które oferuje ten automat, jest po prostu oszałamiająca! Łapy, budki, Obroże i psy rasowe) Polecam wszystkim!

 

3. Stracił $100 w The Dog House

RealHommer 17.09.2022 

Znajomi polecili grać w tę szczelinę. Mówienie, że żałuję, to nic nie mówienie. Na początek dokonałem wpłaty w wysokości 100 USD. Wygrałem 50 $i byłem bardzo szczęśliwy, myślałem, że tak będzie, ale go tam nie było. Dalsze gry nie poszły zgodnie z oczekiwaniami i ostatecznie upuściłem cały depozyt. Nie graj w ten automat.

 

4. Wygrałem 1000 $W tydzień 🚀

Denis Minaev 07.11.2022

Nie wszystkie szczeliny zapewnić. Zdałem sobie z tego sprawę w praktyce. W innych automatach mogłem zarobić maksymalnie 100-200$, aw The Dog House zebrałem 1000 $w ciągu zaledwie tygodnia. Mam nadzieję, że będę kontynuował w tym samym duchu i automat nie przestanie wygrywać.

 

5. Wygrał $150, ale nie tego się spodziewałem

Anonymous32 03.12.2022

Zacząłem grać w DogHouse Megaways i oczywiście od automatu były wysokie oczekiwania. Muszę od razu powiedzieć, że w grze jest wiele bonusów i nie ma z nimi żadnych problemów. Interfejs jest również przyjemny i piękny. Ale jeśli mówimy o zysku, to niestety nie ma wiele. $150 nie jest dokładnie to, czego oczekiwałem od tego gniazda. Nadal chciałbym więcej zysku.

 

6. Nie graj The Dog House. Stracił $120!

Michael Evans 22.11.2022

Chłopaki, nawet nie myślcie o graniu w Megaways DogHouse, wcale nie warto! W ciągu dnia, poszedłem do $ 120 strata i szanse na wygraną nie są widoczne w ogóle. Zakończę mój początkowy depozyt w wysokości $200 dolarów. Mam nadzieję, że przynajmniej go zwrócę, ale na pewno nie będę już grał w ten automat, ponieważ w ogóle nie jest tego wart i bawi się tylko nerwami.

 

7. Bonus magic kupił mi $80 🪄

Gam3L0rd 07.01.2023

Bez względu na to, co ktoś mówi, w Megaways DogHouse jest wiele gratisów. Czasami zdarza się, że gram tylko o bonusy i wygrywam. Jeszcze wczoraj, grałem cały dzień na bonusach otrzymanych za depozyt i wygrał $80. Jestem bardzo zadowolony z tego automatu i polecam wszystkim spróbować.

 

Graj na 1Win

Graj na 1Win
  • ✅ 500% Bonus (Maksymalna kwota bonusu $950)
  • ✅ 70 Darmowych obrotów jako bonus od depozytu (Depozyt w wysokości $30 lub więcej)
  • ✅ 30% Zwrotu gotówki (zwrot do 30% utraconych środków w ciągu tygodnia)

Graj na Pin-up

Graj na Pin-up
  • ✅ 120% bonus (Maksymalna kwota bonusu $750)
  • ✅ 250 darmowych obrotów jako bonus od depozytu (Depozyt w wysokości $50 lub więcej)
  • ✅ $1000 Cashback (zwrot 10% utraconych środków w ciągu tygodnia)

DMCA.com Protection Status Polska [email protected]

Mydoghouses.com nie należy do żadnego kasyna. Nie udostępniamy żadnych informacji w celach niezgodnych z prawem. Twoim obowiązkiem jest upewnienie się, że możesz grać zgodnie z prawem swojej jurysdykcji (wiek hazardu, status prawny itp.). Odwiedzając naszą stronę internetową, zgadzasz się z naszą Polityką Prywatności. 18+